Spring til indhold

Faciliteter

Faciliteterne er primært forbeholdt bylaugets medlemmer (beboere i Stolbro/Stolbrolykke). Faciliteterne bedes venligst afleveret i en sådan stand som du selv ønsker at forefinde den i – på forhånd tak og rigtig god fornøjelse !

 • Informationsvindue :
  Midt i byen (v. Stolbro Gade 23) befinder sig et informationsvindue. Her har Du mulighed for at advisere beboere i området.
 • Petanquebane :
  Alice og Svend (Stolbro Gade 36) har stillet deres petanquebane til rådighed. Der er indkøbt Petanquekugler som i sommerhalvåret forefindes på stedet. Der er rigelig med plads til 6 spillere på en gang. Med legeplads (se tekst senere på siden !) lige ved banen er børnene også underholdt.

 Resize_of_Bodil.jpg                           Resize_of_Svend.jpg

 

 

 • Legeplads :Stort legetårn med rutsjebane, gynger og rige klatremuligheder. Til de helt små er der sandkasse ved siden af. OBS ! Færdsel i og omkring legetårnet er på eget ansvar.
 • Badebro og Grillplads :
  Ved stranden er der etableret en alletiders grillplads. Pladsen er samlingspunkt for mange af de lokale beboere og et yndet udflugtssted. Der er opsat borde- og bænksæt, grill og skraldespandsstativ. Området tilhører Jørgen Anders Jørgensen.
  I sommerhalvåret er der udlagt badebro. Færdsel på broen sker på eget ansvar.

Resize_of_P8110010.JPG      Resize_of_P6050049a.jpg     Resize_of_P8110008.JPG

 

 • Borde, Stole og kaffemaskine :
  Se Udlejning
 • Bord- og bænksæt ved Lillenor :
  Ved Lillenor er der etableret et flytbart bord- og bænksæt. Sættet kan flyttes i læ ved den gamle bindingsværkbygning. Stedet er perfekt til picnic/grill, eller bare som ophold under cykel- eller gåturen. Lillenor er rig på dyreliv og unik natur. Husk at respektere dette.
  Kommer I mange kan der rettes henvendelse til Fritz og Rotraut Müller dels for at anmelde Jeres ankomst men også for at høre om stedet evt. er optaget.

 Resize_of_Lillenor2.JPG      Resize_of_Lillenor1.JPG      Resize_of_Lillenor.JPG

 

 

 • Stork :
  Mette og Hans Jørgen har lavet en stork, som flyver byen rundt og byder nyfødte piger og drenge velkommen. Med storken følger en bog med optegnelsen over nye “Stolbroborgere”.
  Hvis ikke man ønsker at have storken stående efter brug kan den afleveres hos Mette og Hans Jørgen, Stolbro Gade 17, som så vil gemme den til den næste lille ny !

stork.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *